У патрульній поліції Львівщини повідомили, що у центрі Львова на площі Соборній двоє чоловіків пограбували молоду дівчину.

Близько 4-ї години прийшов виклик від продавця квітів, що до нього на площі Ринок підійшла дівчина і повідомила про грабіж. Зі слів дівчини, двоє невідомих чоловіків розпили в обличчя невідому речовину і заволоділи її телефоном.

Зі слів 20-річної львів’янки, чоловікі побігли в напрямку вулиці Пекарської.

Орієнтування було передано усім вільним екіпажам 4 батальйону. Охоронці обстеживши прилеглі вулиці і виявили двох схожих чоловіків.

Для встановлення обставин їх супроводили у Галицький відділ поліції.

Нагадаємо, що у Львові правоохоронці розшукують зловмисниць, які нещадно побили на зупинці громадського транспорту літню місцеву мешканку. Про це повідомили у поліції міста.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Зазначається, що інцидент трапився близько півдня – до поліції звернулася потерпіла, яка повідомила, що її побили невідомі особи.

Того дня жінка побачила, як на зупинці громадського транспорту група дівчат спробувала пограбувати перехожу, поцупивши з її сумки гаманець. Однак свідок не залишилася осторонь, натомість зробила зауваження нахабним злодійкам.

Натомість злочинниці накинулися на жінку, яка зірвала їм спробу крадіжки, із кулаками та прокльонами. Вони вдарили постраждалу по голові сумкою, наносили удари руками, чим завдали їй тілесних ушкоджень.

За фактом побиття було відкрито кримінальну справу, нападниць розшукують правоохоронці.