На підприємстві “Львівський радіоремонтний завод” освоєно ремонт вже 30 видів техніки ППО, повідомляє defence-ua.com.

ЛРЗ є основним вітчизняним заводом з ремонту РЛС загального виявлення повітряних цілей та радіолокаційних запитувачів щодо державної належності повітряних цілей.

“На львівському підприємстві нарощують темпи з освоєння ремонту засобів протиповітряної оборони Збройних сил України й на сьогодні на заводі опановано ремонт 30 видів такої техніки”, – йдеться у повідомленні.

Силами ДП “Львівський радіоремонтний завод”, що входить до складу ДК “Укроборонпром”, було відновлено всепогодний тактичний зенітний ракетний комплекс 9К330 “Тор” (відомо що цей комплекс випробовувався у кінці 2018 – початку 2019 років).

На держпідприємстві було освоєно самостійне виготовлення антен для радіолокаційних станцій та освоєно випуск редукторів до них.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

ДП "Львівський радіоремонтний завод" продовжує проводити ремонт зенітних комплексів С-125, якими озброєнні частини ППО Збройних сил України.

На ДП "Львівський радіоремонтний завод" здійснюється капітальний ремонт радіолокаційних станцій розвідки повітряних цілей (П-18, ПРВ-16, ПРВ-13, НРЗ-4П НРЗ-6П, АМУ П-19, АМУ П-14, АМУ 5Н84А) та РЛС зенітно-ракетних комплексів (С-125, С-75).

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Львів'яни повстали проти "великого будівництва" Садового": "Валять ліс і продають"

Також портал «Знай.uа» писав, що Прикарпаття знову заллє, погода не пощадить нікого — град, грози і штормовий вітер

Також портал «Знай.uа» писав, що Затоплені львів'яни втомилися від обіцянок Зеленського і зважилися на відчайдушний крок: "Де гроші?"

https://www.youtube.com/watch?v=LrrHL_nBUtw