Активіст руху «ВАРТА» Тарас Пищула зареєстрував електронну петицію.

В ній він пропонує, щоб капітальні ремонти, заміна і модернізація ліфтів у житлових будинках відбувалася винятково за кошти з бюджету.

Навіть чинна частка співфінансування у 10% для мешканців, це не посильна для львів’ян.

Ремонт ліфтів має повністю фінансуватися з бюджету.

«Співвласники багатоквартирного будинку, враховуючи вартість ліфта, не мають змоги долучитися до його ремонту в розмірі 10 %. Наприклад, із 36 квартир одного під’їзду 1-й та 2-й поверхи не будуть долучатися до фінансування ремонту ліфта. Платитимуть лише мешканців 28 помешкань і сума буде не підйомною для них. Тож Львівська міська рада повинна взяти витрати на ремонт ліфта на себе», – написано в е-петиції.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Відтак Тарас Пищула закликає львів’ян підтримати його пропозицію. Нагадаємо, що для того, щоб е-петицію винесли на розгляд сесії Львівської міської ради, потрібно, щоб вона зібрала 500 голосів.

«Друзі, якщо Ви хочете, щоб старі поламані ліфти ремонтували коштом міського бюджету, голосуйте. Ліфти у всіх будинках мають бути відремонтовані і безпечні – і це відповідальність міської ради», – закликає Тарас Пищула.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Мер Буряк вигнав запорожців з тріснутого будинку, люди втратили все і їдуть до Зеленського

Також портал «Знай.uа» писав, що Львів'яни повстали проти "великого будівництва" Садового": "Валять ліс і продають"

Також портал «Знай.uа» писав, що Тернополяни нагадили під вікнами і перевели стрілки на комунальників

https://www.youtube.com/watch?v=LrrHL_nBUtw