Уже незабаром у смт Великий Любінь Городоцького району свої двері для малечі відкриє дошкільний навчальний заклад. У яслах зможуть перебувати 150 дітей.

29 липня хід та якість виконання робіт по об’єкту оглянув голова Львівської ОДА Максим Козицький.

Діти будуть виховуватись у належних умовах. Всі роботи мають бути проведені якісно та бути безпечними і максимально комфортними - як для малечі, так і для педагогів, наголосив очільник області.

На сьогодні об’єкт будівництва майже готовий. Вже збудована двоповерхова будівля, котельня, утеплено фасад, влаштовано покрівлю.

Необхідно ще провести роботи із приєднання установи до газо- і електромереж.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Вже закупили необхідне для садка обладнання та впорядкували благоустрій території.

Загальна кошторисна вартість будівництва об’єкта – 51,3 млн грн, з них з державного та обласного бюджетів - понад 43 млн грн, решта – з місцевого.

Нагадаємо, що у Харкові на дитячому майданчику на проспекті Людвіга Свободи красується величезна яма, яку залишили комунальники пару місяців тому.

Про це розповіли очевидці у групі "Х**вий Харків" в соцмережі ВКонтакті.

Цю яму вже встигла облюбувати місцева дітвора. Діти сидять над "прірвою" звісивши ноги, чим піддають свої життя небезпеці.

"Х**іі Тепломережі розкопали труби пару місяців тому на дитячому майданчику по пр. Людвіга Свободи 36, 36а. Діти довіряють справам і ростуть успішними харків'янами, звісивши ноги над ямою",- написав автор.

Раніше портал «Знай.uа» писав Гроші замість "Пакунка малюка": Мінсоцполітики виступило з незвичайною ініціативою для мам

Також портал «Знай.uа» писав, що

https://www.youtube.com/watch?v=LrrHL_nBUtw