На Львівщині у Мостиському районі у розкішному маєтку підірвали бізнесмена. Вибухнув автомобіль Mitsubishi Pajero, в результаті чого загинув 41-річний житель Львова.

Поліцейські ходили вулицями і розпитували місцевих про підозрілих людей.

Так селяни дізналися, що за кілька кілометрів від їхніх будинків пролунав потужний вибух. Хто там жив і чим займався селяни не цікавилися.

У машині підірвався чоловік просто на подвір'ї свого розкішного маєтку. Кілька років тому ділянку у лісі придбав 41-річний львівський бізнесмен.

Вранці Тарас сів у свій позашляховик, як пролунав фатальний вибух. Загиблий начебто мав потужний гральний бізнес і був знайомим відомого кримінального авторитета.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

В момент трагедії в будинку була дружина і діти.

Нагадаємо, що у Києві на Шулявці прогримів вибух, очевидці засікли психів - малолітки з вибухівкою.

Свідки вибуху біля станції метро "Шулявська" в Києві 17 липня розповіли, що підкинули вибухівку 4 підлітка. Відзначається, що хулігани кинули в урну пакет з вибухівкою, після чого сталася НП і постраждав перехожий. Підлітки одразу втекли з місця інциденту.

Також відомо, що в результаті цього інциденту постраждав чоловік. Киянин отримав травму ноги від уламків розбитого вибухом скла вхідних дверей. Потерпілому надали медичну допомогу на місці.