Міська влада Львова виділить близько 600 тисяч гривень на п’ять питних фонтанчиків, проте вона не може знайти гроші для облаштування нормального переходу через колію, що розділяє Рясне-1 та Рясне-2.

Про це повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук депутат Львівської міської ради Ігор Телішевський.

Так, стало відомо, що у 600 тисяч гривень обійдеться місту встановлення п’яти питних фонтанчиків у центрі міста. Також 300 тисяч гривень коштував демонтаж старого фонтану перед Львівською оперою. Але, одночасно з цим, міська влада не може знайти кількадесят тисяч гривень на облаштування нормального переходу через колію, що розділяє Рясне-1 та Рясне-2.

Фото: Ігор Телішевський


Депутат Ігор Телішевський наголошує, що міська влада приділяє увагу лише туристам, тому їм не до облаштування комфортного життя львів'ян.

“Звертаюсь до Андрія Садового з вимогою передбачити кошти з міського бюджету для облаштування переходу через залізничну колію у мікрорайоні Рясне. Не можливо розвивати місто в умовах, коли одним все, а іншим нічого. Сподіваюсь львів’яни дадуть адекватну оцінку таким вчинкам міського голови”, – зазначив Ігор Телішевський.

Скріншот

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що У київському ботсаду зацвіли унікальні троянди - рвати не можна, тільки нюхати

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також портал «Знай.uа» писав, Думають, що позбавлять столицю від заторів: новий проект генерального плану Києва

Також портал «Знай.uа» писав, що статус "звільненого радника Кличка" Максим Бахматов пробуде недовго – названа дата повернення