Напередодні Україною прокотилися численні акції протесту проти нової домовленості щодо припинення вогню на Донбасі, яке почало діяти з 27 липня.

На акції протесту по всій Україні прийшли тисячі людей звинувативши президента Зеленського в державній зраді і заявляючи що "українську армію атакували з тилу".

Протестувальники вимагають зокрема скасувати роззброєння армії у зоні конфлікту, висловлюють обурення через заборону бійцям ООС не лише стріляти у відповідь, а і проводити розвідку.

Скріншот


Але, згодом у мережі оприлюднили відео з передової. У кадрі молодий захисник України жартує над "зрадою зрадною" і говорить, що насправді ніхто зброю у військових не відбирав.

"Все в нас є, все на місці, ми готові до виконання бойового завдання", - говорить військовослужбовець.

Військовослужбовець також передав "вітання" тим, хто роздуває "зраду" і побажав їм сидіти вдома і менше говорити дурниць.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Федина закликає українців на протести, поки Порошенко полетів на море

Як повідомляв портал Знай.ua, на Донбасі бойовики перед припиненням вогню почали жорсткий наступ – стріляють з усього, що мають.

Також Знай.ua писав, українські патріоти жорстко пройшлися по новому перемир'ю Зеленського.