У Львові місцеві жителі вийшли на центральні вулиці та влаштували справжню акцію протесту. Вони вимагали від президента Володимира Зеленського зупинити роззброєння армії та запропонували йому “пакувати валізу до Ростова“.

Про це повідомляє інформаційний портал Четверта студія.

У Львові до акції протесту проти роззброєння армії долучись активісти, волонтери, бійці АТО та прості громадяни. Всі вони прийшли на подію з синьо-жовтими прапорами та плакатами. Під час заходу львів’яни хвилиною мовчання та молитвою вшанували пам’ять усіх полеглих захисників України.

Фото: Четверта студія


Учасники акції пройшлись ходою від пам’ятника Тарасу Шевченку до стін Львівської міської ради, а далі – до Львівської ОДА. Представники місцевої та обласної влади до пікетувальників не вийшли.

Фото: Четверта студія


Приєдналась до акції і народний депутат фракції “Європейська солідарність” Софія Федина.

“Сьогодні ми зібрались тут, як і по інших селах та містечках України, щоб сказати: “Нам не заборониш тримати оборону”. Ми будемо захищати наше військо. Ми його створювали, ми його розвивали і сьогодні ніяка пліснява, ніякий “потерпілий” не має права робити з наших хлопців гарматне м’ясо”, – додала Федина.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Фото: Четверта студія


Учасники заходу вимагали від президента Володимира Зеленського зупинити роззброєння армії та пакувати валізу до Ростова.

Фото: Четверта студія

Фото: Четверта студія

Нагадаємо, українські патріоти жорстко пройшлися по новому перемир'ю Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.ua, на Донбасі бойовики перед припиненням вогню почали жорсткий наступ – стріляють з усього, що мають.

Також Знай.ua писав, до Києва евакуювали поранених посіпаками Путіна захисників України