На Львівщині майор поліції на службовому авто збив пішохода та залишив помирати.

Про це повідомляє ТСН.

Так, стало відомо, що на Львівщині поліцейський скоїв жахливу ДТП і зник з місця аварії. Повідомляється, що правоохоронець збив пішохода та залишив його помирати на сільській дорозі. Щоб уникнути покарання, водій встиг за ніч відремонтувати автомобіль, щоб не було видно пошкоджень.

Зараз постраждалий Степан знаходиться в комі. Поки що лікарі не дають ніяких надій. Чоловікові 45 років, у нього двоє дітей.

Скріншоти


"Не знаю, виходу, напевно, не буде. Вся сторона чорна, він тягнув, може, з 10 метрів. Він ще і вдарився в голову", - розповідає Надія Сенів, мама чоловіка.

Медики діагностували у чоловіка важку черепно-мозкову травму, тупу травму грудної клітки, тупу травму живота і перелом кісток тазу. Він на штучній вентиляції легенів.

Свідки кажуть, що в автомобілі водій був не один. Вони встигли зробити фото номерів, але без однієї цифри. Лише через три дні вдалося знайти винуватця аварії – ним виявився майор поліції. Перед родичами він навіть не вибачився.

"Я його привів, щоб родичі на нього подивилися. Він не зміг вибачитися перед ними. В моїх очах це явно не працівник поліції. Це – явний злочинець, який залишив людини в дуже критичному стані", - коментує Василь Виконский, керівник Нацполіціі Львівській області.

Майора вже звільнили, але правоохоронці запевняють, що в авто він був сам. А після наїзду на пішохода поїхав до знайомих, щоб відремонтувати машину – вирівняти вм'ятину. Зараз справу передали в ДБР. Якщо його провина буде доведена, він може сісти на 8 років.

Нагадаємо, що під Чернівцями некерована вантажівка розчавила чоловіка - не помітив і дав по газах.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua" , у Харкові дружок Зайцевої збив стареньку смерть прямо на зебрі - дорога в крові і зламаний посох.

Також, "Знай.ua" писав, що у Києві водій на шаленій швидкості збив пішохода - закривавлене тіло відлетіло на 50 метрів.