Біля Львівського апеляційного суду кілька десятків стоматологів з комунальних поліклінік вимагали справедливого рішення у їх справі. Вони наполягають на існування своїх закладів і фінансування їх з бюджету міста.

Вже майже чотири роки триває таке протистояння між комунальними стоматологами та міською владою. Свого часу місто відмовилося фінансувати комунальні заклади охорони здоров’я. Тож комунальні поліклініки опинилися без зарплат і фінансування.

Люди подали в суд на такі дії міської влади. В суді першої інстанції було чітко вказано, що фінансувати комунальні заклади охорони здоров'я має Львівська міська рада. Але вона подала апеляцію.

«З 2017 року наш любий мер стирає в порошок комунальну стоматологічну поліклініку. Думав, буде бліцкриг і за два місяці розбереться. Але там виявилася на диво потужна профспілка, а чимало лікарів клініки пройшли найгарячіші місяці АТО на Сході України. І просто так не здалися», - говорить активістка Ірина Юзик.

Люди думають, що апеляційний суд точно буде не на користь стоматологам, і рішення було прийняте задовго до судового засідання.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Стоматологи вже третій рік не отримують зарплату.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Безробіття після карантину: українцям склали список найбільш затребуваних вакансій

Також портал «Знай.uа» писав Підвищення пенсій в Україні: у Мінсоцполітики вразили амбіціями, коли пенсіонери потраплять в казку

Також портал «Знай.uа» писав, що Українцям підвищать пенсії в два рази: у Мінсоцполітики озвучили терміни

https://www.youtube.com/watch?v=LrrHL_nBUtw