Починаючи з 27 липня цього року, буде відновлено ранковий рейс електрички Трускавець-Львів.

Поїзд № 6008 Трускавець – Львів курсуватиме у час 05:46-08:20.

Починаючи з 26 липня цього року, маршрут поїзда № 6015 Львів – Стрий продовжено до Трускавця.

Поїзд № 6015 Львів – Трускавець буде вирушати зі Львова о 20:22 та прибуватиме в Трускавець о 22:56.

Про це пише Depo.Львів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що У Львові школярі на скутерах порушили правила дорожнього руху. Про це розповів місцевий житель Назар Ханик на сторінці "Варта 1" в соцмережі Fascebook.

Чоловік опублікував відеоролик, на якому можна помітити групу неповнолітніх осіб на скутерах. Хлопці стояли на залізничному переході під час руху потяга.

Все б нічого, однак вони заїхали за загороджувальний шлагбаум і знаходилися дуже близько до рухомого потяга, що при найменшій необережності могло призвести до трагедії.

Небайдужий громадянин вважав таку поведінку неприйнятною і виклав відео в мережу з надією, що батьки дітей його побачать і покарають маленьких порушників.

Користувачі мережі не могли пройти повз цього відео та висловили свою думку в коментарях. Практично всі підтримали автора і написали, що хлопці вчинили дуже нерозумно і батьки повинні повести з ними профілактичну бесіду.

"Прати паском, поки не намочить труси!скутер-під замок! батькам-такий штраф влупити, щоб зачухалися в потилиці!", "Ну цей хлопчина всередині на чорному скутері явно "не дитина",а розуму як в ракушки!!!", "чотири ди**ла то є сила", "Дур*ки , потенційні жертви", "Шкода тільки локомотивну бригаду, що через таких малолітніх і не розумних, будуть проблеми. А так, це звичайний природний відбір." - написали користувачі в коментарях.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що "Голі" харків'яни зупинили електричку

Також портал «Знай.uа» писав, що У харківських електричках ловлять безмасочников замість зайцев

Також портал «Знай.uа» писав, що Харків'яни будуть витрачати більше часу на електрички

https://www.youtube.com/watch?v=AnQKWE1wSp4