Стало відомо про те, що вночі рятувальники шукали на горі Говерла туристів зі Львова. Вони злегка заблукали.

Таким чином, повідомляється, що рятувальники Прикарпаття вночі шукали двох туристів зі Львова, які заблукали на горі Говерла. Про це сообищил в Управлінні з питань захисту суспільної ОДА.

Відпочивальники зі Львова заблукали на вершині Говерли, фото: скріншот з відео

У п'ятницю, 24 липня, близько 10 вечора, рятувальникам надійшло повідомлення від двох туристів зі Львова, які піднялися на гору Говерла з бази Заросляк. На самій вершині вони втратили орієнтування, і їм терміново знадобилася допомога.

На допомогу в 22:30 їм відправили групу рятувальників з поста «Заросляк». В 23:10 заблукалих туристів знайшли. Медична допомога їм не знадобилася. Їх спустили на підніжжі гори, після чого вони вирушили до тимчасового місця проживання.

Популярні новини зараз
Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в горах рятувальники знайшли літню мешканку Львова.

Таким чином, повідомляється, що стався цей інцидент в суботу, 11 липня. Ближче до вечора, в службу порятунку «101» надійшло повідомлення від чоловіка про те, що його батьки які 1966 і 1967 року народження-вранці вирушили в ліс села Вишків, яка розташована в Долинському районі Львівської області.

Вони планували позбирати гриби, але, не все вийшло, як хотілося.

Нагадаємо, у Києві у жінок посеред вулиці "відривають" найдорожче.

Як повідомляв "Знай.іа", українських студентів облапошили на 2 мільйони гривень.

Також Знай.іа писав, що у Києві голова Конституційного суду обібрали до нитки.