У Львові просто у дворі житлового будинку сталася дика НП, чоловік обстріляв його зі зброї.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

У Львові у ніч на 23 липня, близько 00.30, на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від мешканця одного з будинків на вулиці Сластіона. Чоловік повідомив, що у дворі між будинками невідомий здійснив постріл з невідомої зброї.

поліція, скріншот з відео
поліція, скріншот з відео


На місце пригоди оперативно прибув наряд патрульних поліцейських. На місці події правоохоронці виявили чоловіка, який мав з собою зброю, схожу на травматичний пістолет. Правоохоронці оперативно встановили особу зловмисника, ним виявився 30-річний львів’янин, мешканець сусіднього будинку.

За фактом слідчі Залізничного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Львівські правоохоронці вилучили зброю та скерували на експертне дослідження. Наразі триває досудове розслідування.

Нагадаємо, що у Кривому Розі сталося ДТП за участю чотирьох автомобілів.

Як повідомляв портал Знай.ua у Дніпропетровській області сталося смертельне ДТП з участю автомобіля військового конвою та легковика " Daewoo Lanos.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Знай.ua писав, що у Дніпропетровській області через зсув ґрунту на піщаному кар'єрі загинуло двоє людей.