У Львові просять обмежити безкоштовний проїзд пенсіонерів та пільговиків.

Відповідна петиція з'явилася у єдиній системі місцевих петицій. Її зареєструвала львів’янка Аліна Коломієць.

Так, стало відомо, що у Львові хочуть встановити часові обмеження на безкоштовний проїзд пенсіонерів та пільговиків. Все через те, що у містян виникла проблема з проїздом через великий потік пасажирів після відновлення безкоштовного проїзду для пенсіонерів та пільговиків.

маршрутки, скріншот з відео
маршрутки, скріншот з відео


«У зв’язку з запровадженням безкоштовного проїзду для пенсіонерів та пільговиків виникла проблема добирання на роботу решті Львів’ян. Зокрема під час карантину, коли в автобусах можна займати лише сидячі місця, в години пік пенсіонери “поспішають” на базари, в лікарні, деінде, куди можна поїхати й пізніше. Натомість люди, яким потрібно на 8-му чи 9-ту ранку на роботу мають чекати інші автобуси, не встигати вчасно приїхати, адже місць в автобусі лімітовано», йдеться в петиції.

Львів’янка пропонує внести часові проміжки, коли пільги не діють (не у формі рекомендації, а указом міської ради), наприклад, зранку 7:30-10:00 та ввечері 17:00-19:00 мають проїзд оплачувати всі.

Нагадаємо, що у вівторок, 21 липня, через аварію на колекторі житловий масив Виноградар залишився без води.

Також портал Знай.uа писав, що У Києві дитина на велосипеді потрапив під колеса автомобіля Triolan - вискочив на дорогу

Також портал Знай.uа писав, Київським комунальникам довелося "пірнути" в нечистоти: "Е**ть, робота..."

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще