Вінницький АТОшник з позивним "Грім" придумав консерву "Сепар у сметані", яка наробила чимало галасу серед російських пропагандистів.

Про це повідомляє інформаційний портал vinnytsianews.

Так, ветеран АТО Олександр Грамарчук з Вінниці наробив серед російських пропагандистів чимало шуму своєю авторськлю тушонкою з серії “Сепар в сметані”.

Фото vinnytsianews


Грім згадує, що після анексії Криму у нього навіть не було сумнівів, що потрібно йти захищати Україну. Він написав рапорт на добровільну участь у АТО і приступив до захисту України.

"Найважче, звичайно, було в 2014 – на початку 2015 року. Коли Дебальцеве виходили, взагалі жах був. Тоді ж зрозумів, що проти нас, крім військових дій, ведеться дуже потужна інформаційна війна. З того моменту вже потроху почав “впрягатися” в інформаційний напрям" - згадує чоловік.

Фото vinnytsianews


Коли Грім перевівся з розвідувального батальйону, почав освоювати ази інформаційної війни. Після цього АТОшник став героєм програми московської пропагандистки Скабеєвої зі своєю тушонкою “Сепар в сметані”.

" Це вже було після звільнення з лав ЗСУ. Це був, так би мовити, один з моїх “дембельських акордів”. Скабеева не знала, я служу або не служу, але це був дуже потужний удар по мізках росіян", - говорить Грім.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

Фото vinnytsianews


Згадує, що ідея створити консерви “Сепар в сметані” була давно, ще коли волонтери возили “снігурів з кропом». Він хотів, щоб це був якісний продукт з гарною етикеткою, щоб він класно заходив як військовим, так і цивільним.

"Зараз планую його згортати, але якщо замовляють, то окремі замовлення, звичайно, роблю. Але так, щоб це було масове виробництво, то цей етап вже пройшов. У мене була мета – щоб як можна більше таких банок з'явилося в різних куточках України – щоб люди їх побачили. Особливо мене цікавило, щоб ці банки опинилися в «сірій зоні» або десь на тій стороні. І вони там опинилися. З'явилися вони навіть в РФ", - говорить Грім.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Воїн ВСУ вразив у саме серце визнанням про полеглих побратимів, ось що стоїть за цифрою "200" - "Чоловіки плачуть..."

Як повідомляв портал "Знай.uа" , зброю в руки, боятися колись - український воїн відновив хворобливі події під Слов'янськом, неможливо повірити.

Також "Знай.uа" писав, в жорсткій сутичці на Донбасі поранені українських військових, розвідка ВСУ повідомила про втрати ворога.