У Львові на одній з вулиць сталася ДТП, чоловік збив неповнолітні дівчинку та намагався втекли місця пригоди.

Про це повідомляє портал Факти.

Так, стало відомо, що у Львові на вулиці Морозній 33-річний водій наїхав на 16-річну дівчину. Він не пригальмував, додав газу і спробував втекти.

– З вікна чув, що була пробуксовка і крики. Вибіг і побачив, що лежить дівчина і багато скупчення людей. Дівчина була в шоковому стані. Вже хвилин через 10 вона сказала, що в неї нога болить. Десь через 10 хвилин прибула швидка, – розповідають очевидці.

Ввечері дівчина планувала зустрітися з друзями, вийшла з будинку, перейшла одну дорогу та вийшла на узбіччя, де її збив на шаленій швидкості автомобіль.

Скріншот


Момент зіткнення зафіксував відео реєстратор. Водій не пригальмував, а навпаки додав газу та поїхав. У результаті цього дівчина отримала закриту черепно-мозкову травму, забій правого суглоба, лівого гомілкового суглоба та множинні садини.

Правоохоронцям вдалося розшукати винуватця ДТП. Однак водій переконував – запанікував та випив вже після аварії.

Розв'язувати свої проблеми водій доручив матері. Вона пропонувала допомогу на лікування і перепрошувала за сина. Наразі поліцейські з’ясовують всі обставини події.

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області сталося смертельне ДТП з участю автомобіля військового конвою та легковика " Daewoo Lanos.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпропетровській області через зсув ґрунту на піщаному кар'єрі загинуло двоє людей.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Знай.uа писав, що в Одесі на одному з пляжів загинув 12-річний хлопчик, який намагався втекти від охоронця.