У Львові з'явився умовний пам'ятник Садовому, який показав містянам неспроможність мера довести роботу кінця та робити комфортним життя у місті.

Відповідне фото у соціальній мережі фейсбук оприлюднив львів'янин Taras Hryvul.

Так, у Львові з'явився незвична пам'ятка меру, яку містяни назвали пам’ятник урбаністичному рагулізму Садового.

У Львові з’явився пам’ятник урбано-рагулізму Садового. Так львів'яни пожартували, після того, як у місті з'явилася велодоріжка, яка у буквальному сенсі веде в нікуди. В одному місці вона просто обривається, бо далі її прокладати заважали дерева, а в іншому вона просто виростає ні звідки. І таким чином велосипедистам доведеться переїжджати по тротуару, щоб знову потрапити на велодоріжку.

Фото: Taras Hryvul


“Живий пам’ятник урбано-рагулізму Садового залишається непорушним”, – йдеться у повідомленні.

Додамо, у коментарях користувачі жартують, що це об’єкт так званого “Великого будівництва Зеленського”.

"Там буде Садовий перехід, ашотаке?", "Там треба поставити пішохідний перехід між доріжками через велодоріжку, і все", "А що тобі не нравицця? Сів на ровер і пензлюй", "Нам з тобою, видно, по дорозі, бо ішли й нікуди не прийшли", "Баян. Вже десь викладали урбанізди рендер проекта. Так що гравій там по проекту", "В Іспанії велодоріжки перетинаються із тротуарами дуже часто, в залежності від ландшафту. Але так заплановано. Тут ж точно ніхто переробляти вже не буде", "Зате там можна поставити світлофор", "Щоби перейти з тротуара на тротуар не наступаючи на сокровенне треба поставити дебаркадер, або який підземний перехід", - такі коментарі залишити користувачі мережі під фото.

Скріншот

Скріншот

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Живий пам'ятник урбано-рагулізму садового залишається непорушним.

Geplaatst door Taras Hryvul op Dinsdag 21 juli 2020

Нагадаємо, що представники "Блоку Кернеса - Успішна Харківщина" передали жительці Краснограда Харківської області гуманітарну допомогу, яка насправді надійшла від Червоного Хреста.

Як повідомляв портал "Знай.uа" Пальчевський записав відеозвернення, в якому зазначив, зазначив позитивні дії президента під час теракту в Луцьку.

Також, "Знай.uа" писав, що у міській раді Дніпра створили нову політичну фракцію, яка тепер стала монобільшістю.