У житі трирічної Злати та семирічного Михайлика Кучинських мама з'являється рідко. Поте щодня з ними тато, який ламає стереотипи. Чоловік аби компенсувати малечі відсутність мами, згорнув підприємницьку діяльність та повністю присвятив себе дітям.

Про це повідомляє інформаційний портал Конкурент.

Історія сім’ї Кучинських, здавалося б, нічим не вирізняється з-поміж інших подібних: діти залишилися з татом, і він за ними доглядає. Проте батько Олександр не нарікає на обставини та намагається замінити малечі обох батьків. Щоб вони жили щасливі та здорові.

Фото: портал Конкурент


Діти бачать маму по вебкамері. Кожні три місяці вона приїжджає, щоб навідати своїх дітей. Олександр Кучинський запевняє, що син і донька, звісно, сумують за мамою, але так от склалося, і запевняє, що діти щасливі.

Олександр зі своєю дружиною розлучилися понад два роки тому. Спочатку намагалися побудувати стосунки так, щоб діти не відчули, що шлюб між їхніми батьками розірваний. Проте згодом це стало неможливо.

«Злата і Михайлик ніколи не чули сварок між татом і мамою. Хоча зараз я із заздрістю дивлюся на пари, які сваряться. Тому що конфлікт вирішується через сварку. Ми з дружиною ніколи не сварилися, тому що я пообіцяв сам собі, що діти ніколи не почують сварок в сім’ї. І оця негативна енергія накопичувалася, а потім просто вибухнула і повністю зруйнувала стосунки», – впевнений Олександр Кучинський.

Фото: портал Конкурент


Олександ запевняє, що діти зараз його найкращі друзі. Він дозволяє їм ухвалювати самостійні рішення, не наполягає, а лише радить. Немає у вихованні такого, що має бути саме так, як він сказав.

Вдома чоловік готує самостійно, але інколи на годинку-другу з онуками залишається мама Олександра. І хоча живе вона неподалік, проте 70-річній жінці уже важко справлятися з дітьми.

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Олександр з дітьми багато подорожує. Вони люблять активний спосіб життя. За півтора року неодноразово подорожували Європою, відпочивали у різних аквапарках і термальних курортах, тестували зони відпочинку у Німеччині, каталися на санчатах у французьких Альпах. І, звісно, найдоступнішими улюбленими місцями є волинські озера та Карпати. А зараз в басейні дітки вчаться користуватися маскою, щоб за кілька тижнів досліджувати підводний світ Червоного моря в Єгипті.

Фото: портал Конкурент


Олександр впевнений, що така опіка над дітьми у побуті – лише тимчасові незручності. Запевняє, що діти уже відносно дорослі і з кожним днем з ними стає легше та цікавіше.

«Я достатньо амбітний чоловік і раніше не міг себе уявити у ролі «мамки». Раніше зі свого життя я зробив чудовий пригодницький серіал. Займався гірським туризмом, заснував пейнтбольний клуб «Штурмовики». Пробував себе й у політиці, керував регіональними організаціями політичних партій правого напрямку. Багато часу приділяв подорожам та відпочинку на курортах. І раптом життя стало мелодрамою, в якій я перетворився на «одиноку втомлену мамочку», яка тричі на ніч прокидалася для того, аби змінити підгузок», - каже чоловік.

Попри те, що Олександр обміняв свою суспільну та комерційну активність на виховання дітей, він не вважає, що в тому є щось особливе.


«От чому усі звикли думати, що одинока мама з дітьми – це нормально, а якщо чоловік – то це вже всі будуть голодні, немиті і брудні? Це ж не так. Мовляв, чоловіки безпомічні, а жінки усе можуть. Все ж залежить від людини», – розповідає Олександр.

Олександр радить усім поводитися з дітьми так, як хочуть, щоб поводилися з нами вони, коли ми будемо старенькими.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Пам'ятка вчителям і батькам — топ-9 ігор на розвиток емоційного інтелекту, які захистять від булінгу

Як повідомляє портал «Знай.uа» Учням пропонують тести з "кінською швидкістю" виконання - "Чи потрібна така школа?"

Також «Знай.uа» писав, що Дитина мало їсть: наскільки небезпечна проблема і що робити мамі