У Львові в одному з популярних супермаркетів продають запліснявілі котлети.

Про це у спільноті Варта-1 у соціальній мережі фейсбук написала львів'янка Olesya Olesya.

Так, львів'янка у місцевому супермаркеті "Арсен", що розташований за адресою вулиця Чорновола 93 придбала заморожені котлети. Прийшовши додому, вона виявила, що вони зіпсовані. Котлети майже повністю покрилися пліснявою і були не придатні до вживання.

Фото: Olesya Olesya


"Безвідповідальність і байдужість тих, хто виставив це на продажу аж шокує. Після такої їжі навіть "коронавірус" вже здається не страшний. Прошу всіх, хто читає цей пост, не купляйте товарів такого роду в Арсені, і в супермаркетах взагалі, бо це може коштувати здоров'я і навіть життя для нас і наших близьких", - написала львів'янка.

Фото: Olesya Olesya


Варто зазначити, що львів'янка неодноразово писала на сторінку супермаркету "Арсен", проте адміністрація закладу постійно видаляла її пост. Після цього вона спробувала повернути в магазин зіпсований товар. А вже після наполегливих зауважень жінки, працівники магазину прибрали з вітрини всі зіпсовані котлети.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Скріншот

Не так давно у Сільпо був зафіксований інший інцидент. Чоловік в Одесі вирішив купити додому хліба. Думав, що поїсть бутерброди або з борщем. Однак не судилося. У хлібі виявився… цілий моток ниток! Так, буханець хліба, повна ниток. Видовище було не з приємних. Спочатку здалося, що там і зовсім якісь черв'яки, однак все виявилося прозаїчніше, хоч і ненабагато краще. Тепер ми в буквальному сенсі можемо розуміти приказку про швеця і женця. Тепер чоловік зможе не тільки хліба поїсти, але і зашити сорочку.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше насолодилася кави і заодно перекусила - українка придбала улюблений напій з "шматком м'яса"

Як повідомляє портал "Знай.ua" безстрашний тарган "окупував" солодощі з відомого супермаркету і став "моделлю" – "Мою дівчину рвало"

Також Знай.ua писав, що в "АТБ" жінка наїхала на касирку з-за маски і пригрозила жорсткою розправою – "Обмежуєте мої права"