Ситуація в Луцьку виявилася сьогодні напружена як ніколи. Просто в центрі міста терорист захопив автобус з людьми і погрожує підірвати його. При цьому зловмисник періодично публікує у Twitter свої вимоги.

Так, стало відомо, що у Луцьку заблоковані радіочастоти певного виділеного діапазону. При цьому соціальна мережа Twitter заблокувала акаунт терориста. І тепер він не може більше публікувати свої вимоги.

Наголошується, що ситуація залишається напруженою, так як терорист продовжує іноді стріляти з автомата. Про постраждалих немає інформації.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що терорист народився в 1975 році в Оренбурзькій області РФ в родині інтелігентів. В 11 класі був затриманий з рушницею на ринку. Але тоді справу зам'яли. Пізніше був засуджений на 8 років за створення і управління бандою. Також на Максима Кривоша у Луцьку зареєстрований логотип «Я можу».

Максим Плохой

Нагадаємо, що поліція знайшла, що в мережі інтернет за авторством Максим Плохой книгу «Філософія Злочинця», там він описує перебування в місцях позбавлення волі та його погляди на життя.

За інформацією Департаменту карного розшуку тепер відомо, що в автобусі, який захопив терорист знаходиться близько 20 осіб. Тому в області введено оперативний план «Заручник», СБУ введений план «Бумеранг», територію площі очеплена правоохоронцями.

Також у мережі з'явилося відеозвернення зловмисника.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Україну знову кошмар "сині кити", ще один підліток потрапив у пастку - "Знайшли з батьківською гвинтівкою"

Як повідомляє портал Знай.uа В Дніпрі поліцейська пустила кулю в лоб за спиною у колег — вже друга за місяць.

Знай.uа писав, що Вбивцю родом з Тернополя шукають по всій Україні – може ховатися під чужим ім'ям

Як повідомляв портал Знай.uа у Кривому Розі водій легкового автомобіля Audi врізався у залізобетонний стовп, що стало для нього фатальним.