Стало відомо справжнє ім'я луцького терориста, який захопив на Театральній площі автобус з людьми та погрожував його підірвати.

Про це повідомляє телеграм-канал Україна Зараз.

Так, стало відомо, що у Луцьку у вівторок, 21 липня на Театральній площі чоловік посеред вулиці відкрив стрілянину і взяв у заручники пасажирів автобуса. При цьому чоловік погрожує підірвати його.

Відзначимо, що в МВС розкрили особу луцького терориста. Відомо, що чоловік, який захопив заручників в Луцьку, сам подзвонив в 9:25 в поліцію і назвався ім'ям Максим Плохой. У місцевих ЗМІ пишуть, що терористом є Кривошей Максим Степанович. Офіційно він прописаний в Дубно. Раніше відсидів кілька термінів в місцях позбавлення волі.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що терорист народився в 1975 році в Оренбурзькій області в РФ в родині інтелігентів.

Максим Плохой


За інформацією Департаменту карного розшуку тепер відомо, що в автобусі, який захопив терорист знаходиться близько 20 осіб. Тому в області введено оперативний план «Заручник», СБУ введений план «Бумеранг», територію площі оточено правоохоронцями.

Наголошується, що злочинець двічі вистрілив в бік правоохоронців, після чого зловмисник викинув з автобуса гранату, на щастя, вона не здетонувала.

Поліція порушила кримінальне виробництво за ч. 2 ст. 147 (захоплення заручників) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачають від п'яти до восьми років в'язниці.

Поліція знайшла, що в мережі інтернет за авторством Максим Плохой є книга «Філософія Злочинця», там він описує перебування в місцях позбавлення волі та його погляди на життя.

Також у мережі з'явилося відеозвернення зловмисника.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Україну знову кошмар "сині кити", ще один підліток потрапив у пастку - "Знайшли з батьківською гвинтівкою"

Як повідомляє портал Знай.uа В Дніпрі поліцейська пустила кулю в лоб за спиною у колег — вже друга за місяць

Знай.uа писав, що Вбивцю родом з Тернополя шукають по всій Україні – може ховатися під чужим ім'ям

Як повідомляв портал Знай.uа у Кривому Розі водій легкового автомобіля Audi врізався у залізобетонний стовп, що стало для нього фатальним.