У Львові банда ромів жорстоко побила ветеранку російсько-української війни через те, що вона не дала їм красти.

Про це Iryna Komandor повідомила в соціальній мережі Facebook.

Так, львів'янка Iryna Komandor написала, що її побили представники ромської національності. Жінка зазначила, що пригода сталася через те, що вона перешкодила їм вчиняти злочин, а саме крадіжку.

"Я звичайно ж не з лякливих, та відбитись можу. Але потім ота молода підійшла ближче, та замахнулась в мою сторону сумкою з тканини. Я не звернула на це уваги, бо сумка була з виду пуста, знаєте така екоторба, що за продуктами ходять. Але!! Ці хитрі кладуть в ту торбинку гарний такий камінець, це я вже зрозуміла, коли мені потекла кров по обличчю", - розповіла постраждала.

Фото зі сторінки Iryna Komandor


Після цього жіночий ветеранський рух звернувся до Львівської поліції та Державного бюро розслідувань з вимогою справедливого та неупередженого розслідування нападу на жінку банди ромів біля Привокзального ринку. Відповідне звернення опублікували на сторінці руху у “Facebook”.

“Особа, яка вчинила злочин, повинна бути покараною! Звертаємось до Національної поліція України відкрито й чесно розслідувати злочин, у результаті якого тілесні ушкодження отримала ветеранка російсько-української війни Ірина. Ірина не залишилась осторонь, коли у Львові група представниць ромської нацменшини, яка проживає на території України, намагалась пограбувати жінку. Натомість ці “шановні” побили ветеранку. Жоден перехожий не втрутився, коли група представниць ромської нацменшини здійснювала напад. Національна поліція України, чекаємо результатів розслідування і покарання винних осіб”, — йдеться у повідомленні.


Також зазначено, що жіночий ветеранський рух не дискримінує жодні права нацменшин, але за злочин вимагають у правоохоронних органів та реагування на випадки відповідно до посадових обов’язків та закону.

Facebook видалив пост жінки, яку побили роми біля Привокзального ринку

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Київська Троєщина перетворилася в "зомбіленд" - українці годинами снують в чергах, очікуючи рідкісних маршруток. Іноді чекаючи своєї черги люди можуть стояти годинами

Як повідомляє портал Знай.іа Тернополян змусять ходити пішки, не дивлячись на пом'якшення карантину.

Знай.іа писав, що В Дніпрі бидло-маршрутник накинувся на пасажирів з кулаками "пі**уйте на тролейбус"