На Львівщині прикордонники та правоохоронці затримали крадіїв, які намагалися втекти з місця злочину.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України на сторінці у соціальній мережі фейсбук.

Так, стало відомо, що у четвер, 15 липня, прикордонники відділу «Сянки» Мостиського загону отримали від чергового районного відділу Нацполіції інформацію про те, що автодорогою Львів-Ужгород рухається автомобіль з громадянами, які вчинили крадіжку в одному з населених пунктів Турківського району.

на кордоні, скріншот з відео
на кордоні, скріншот з відео

Відомо, що близько 20-ї вечора, під час перевірки транспортних засобів, які прямують через контрольний пост, що знаходиться на межі Львівської та Закарпатської областей, прикордонний наряд зупинив мікроавтобус «Ford». Прикордонники мали стосовно нього інформацію від поліцейських. В зазначеному автомобілі перебували 14 осіб ромської національності.

Про виявлених злочинців прикордонники одразу ж повідомили правоохоронцям. Наразі працівники поліції затримали злодіїв до з'ясування всіх обставин, зараз триває досудове слідство.

Ай, ромале, ай, чавале!.. Мікроавтобус повний крадіїв, яким з місця злочину втікали 14 ромів, зупинили прикордонники на...

Geplaatst door Державна прикордонна служба України op Donderdag 16 juli 2020

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Недавно, через КПП «Тиса»у напрямку з Угорщини в Україну, на автомобілі «Volkswagen» чеської реєстрації рухався 25-річний хлопець.

Прикордонниками Чопського загону у пункті пропуску було прийняте рішення перевірити транспортний засіб ретельніше. Також до поглибленого огляду були залучені представники прикордонного оперативно-розшукового підрозділу та «ДОЗОРу».

Під час процедури прикордонно-митного контролю прикордонники виявили у черевиках 25-річного українця наркотичний «вкладиш». З'ясувалося, що хлопець сховав у взутті згорток з метамфетаміном, а також пристрій для вживання наркотичної речовини.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше