У Львові на одній з вулиць міста сталася дика НП, загорілася автівка.

Про це у спільноті Варта-1 написала львів'янка Mariana Prykh.

Так, у Львові у середу, 15 липня за адресою вулиця Шевченка 60 сталася пожежа. Відомо, що загорілася автівка, яка була припаркована у дворі житлового будинку. Зазначимо, що вогонь також перекинувся на автівку, яка стояла поруч.

Скріншот

На місце пригоди очевидці оперативно викликали бригаду рятувальників ДСНС. Прибулі на місце пригоди рятувальники оперативно приступили до ліквідації загоряння. На щастя у результаті цієї пригоди ніхто не постраждав.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Наразі не відомо, чи загоряння сталося через коротке замикання в автівці чи це був умисний підпал. Всі обставини та причини події будуть встановлювати правоохоронці.

Нещодавно в Запоріжжі на мосту Преображенського, який веде з острова Хортиця на Набережну, під час руху загорівся автомобіль "копійка". Рятувальники встановили, що горить автомобіль "ВАЗ 2101" на загальній площі 6 кв. м.

"Копійка" загорілися раптово, прямо під час руху. Через кілька хвилин на місце пожежі прибули всі екстрені служби — поліція, швидка допомога, рятувальники. Міст довелося перекрити — утворилася серйозна пробка.

Автомобіль оперативно загасили, але відновленню він не підлягає. Люди, на щастя, не постраждали.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дві дніпрянки згоріли живцем в жахливому пожежі - рідний дім став крематорієм

Інцидент стався о 02:45 у вівторок, 7 липня, у місті Синельникове на вулиці Якова Клочко. На гарячу лінію Служби спасіння "101" надійшов виклик про те, що на вказаній вулиці горить житловий будинок.

Як повідомляє портал «Знай.ua» Люксовий китайський седан Genesis G80 загорівся серед автомагістралі

Також «Знай.ua» писав, що Франківський "шумахер" збив велосипедиста і дав по газам - замість машини знайшли жменьку попелу

"Водій невстановленого автомобіля на освітленій ділянці дороги скоїв наїзд на велосипедиста, а місце пригоди залишив і не надав допомогу потерпілому. 58-річного жителя смт Печеніжин близько опівночі доставили у медзаклад." - сказано в повідомленні поліції.