У Львові прощаються з офіцером Тарасом Матвіївим, який загинув під час обстрілу на Донбасі.

Про це повідомляє ТСН.

Так, стало відомо, що у Львові та Києві на Майдані Незалежності прощаються з бійцем 24-ї бригади Тарасом Матвіївим, який загинув, на Луганщині, рятуючи побратимів.

Відомо, що минулої п'ятниці бойовики з артилерії обстрілювали Троїцьке. Українські захисники мужньо надавали відпір ворогу, проте бойовики продовжували гатити по українських позиціях.

Тарас Матвіїв/Фото: ФБ


У наслідок обстрілу було поранено кілька українських військових. Тарас витягнув з бліндажа двох поранених хлопців, та в цей час на позицію впала міна - сержант отримав смертельні осколкові поранення.

Указом Президента Тарасу Матвіїву посмертно надане звання героя України. Прощання з українським захисником відбудеться у Львові в Гарнізонному храмі, а у Києві на Майдані Незалежності.

Тарас Матвіїв був відомий на Львівщині як громадський активіст, волонтер, майданівець, учасник Революції Гідності у Києві.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Путін готує удар по Україні з анексованого Криму - глава ВМС стривожив прогнозом

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, троє загинуло, інших поранено: бойовики накрили захисників Донбасу снайперським вогнем

Також Знай. ua писав, українські герої розбомбили російську базу та звільнили частину Донбасу – "Доставляли багато клопоту"