На Львівщині розшукують безвісти зниклого підлітка, який вийшов з дому й досі не повернувся.

Про це повідомляє пресслужба поліції Львівщини.

Так, правоохоронці розшукують безвісти зниклого 17-річного Лагодича Дениса Васильовича, мешканця села Гринів, Пустомитівського району. Про зникнення повідомила в поліцію його матір.

Лагодич Денис


Відомо, що у неділю, 12 липня близько 22:00 год., хлопець вийшов з дому та досі не повернувся. Наразі про його місцеперебування нічого не відомо. Телефон зниклого відімкнений.


Особливі прикмети: зріст 170 см, худорлявої статури, волосся русяве. Хлопець був одягнений у спортивний костюм зеленого кольору та чорні кросівки.

Якщо ви бачили цього юнака чи знаєте щось про його місцеперебування, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я хлопця.

Нагадаємо, під Києвом зникла 14-річна красуня, батьки не сплять другу добу: "Куди вони всі йдуть?"

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, під Запоріжжям діти розшукують батька, пішов і зник: "Втратив пам'ять після смерті дружини…"