У Львові засудили продавця, який неправильно носив захисну маску під час карантину.

Про це повідомляє інформаційний портал РБК-Україна.

Так, стало відомо, що у Львові продавець газет знаходився на робочому місці і не дотримувався правил карантину. Львів'янин працював зі спущеною маскою на обличчі і не надів захисні рукавички.

У постанові суду йдеться, що продавець на робочому місці розкладав газети, а не надів маску правильно. У суді повідомили, що таким чином працівник порушив підпункт 1 пункту 3 Постанови КМУ № 392 від 20.05.2020 року.

суддівський молоток, скріншот
суддівський молоток, скріншот


Львівський суддя виніс рішення не штрафувати продавця, так як він скоїв дрібне правопорушення. Чоловікові зробили лише усне зауваження, а до адміністративної відповідальності його не залучили.

Зазначимо, що згідно з постановою Кабміну під час карантину зобов'язують людей у громадських місцях використовувати засоби індивідуального захисту. За порушення цих вимог передбачено штраф у розмірі 17 тисяч гривень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, російський "Аерофлот" в центрі міжнародного скандалу — десятки собак і кішок не відлетіли додому, господарі в істериці, "ридала кілька годин".

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа під Дніпром водний монстр трохи не пообідав переляканими городянами - лежав на порозі, висолопивши язика.

Знай.uа писав, кабани з медузами "віджали" море, таких гостей українці не чекали.