На Львівщині станом на 08:00, 13 липня підтверджено, 7107 випадків зараження коронавірусом, 186 з яких - летальні.

Про це поінформувала прес-служба Львівської міської ради.

Так, підкреслюється, що загальна кількість інфікованих становить 7107 людина, 1113 пацієнтів вже побороли недуга, 186 чоловік померли.

лікарня, скріншот з відео
лікарня, скріншот з відео

Згідно з інформацією, за вчорашню добу було проведено 548 ПЛР-тестів, 104 людини виявилися інфікованими вірусом. З них 51 житель Львова. Також наголошується, що в роботу взяли 400 проб, ще 132 проби залишилися в холодильнику.

Загалом за весь період карантину у Львівську обласну інфекційну лікарню звернулися 6607 людина, 5391 людина - на амбулаторному лікуванні, 1216 - госпіталізовані, а 1040 осіб вже виписані. На даний момент у лікарні перебуває 176 осіб, з них 5 осіб у важкому стані в реанімації, на апараті ШВЛ - 3 людини.

Крім того повідомляється, що в восьмій міській клінічній лікарні станом на ранок знаходиться 64 пацієнта, в першій міській клінічній лікарні - 61 пацієнт, у лікарні швидкої медичної допомоги - 74 пацієнта.

обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, російський "Аерофлот" в центрі міжнародного скандалу — десятки собак і кішок не відлетіли додому, власники в істериці, "ридала кілька годин".

Як повідомляв Знай.ua під Дніпром водний монстр трохи не пообідав переляканими городянами - лежав на порозі, висолопивши мови.

Знай.ua писав, кабани з медузами "віджали" море, таких гостей українці не чекали.