Львів'ян закликають вийти під стіни міської ради аби у місті збудували притулок для бродячих тварин.

Про це у спільноті Варта-1 написала львів'янка Устя Бойко.

Так, львів'ян закликають вийти під міську раду аби домогтися відкриття у місті притулку для тварин. Це дійство заплановано на понеділок, 13 липня на 12:00.

Львів'яни зазначають, що вже багато років їх тільки годують обіцянками про побудову притулку для тварин, а насправді нічого не відбувається й ніхто з чиновників не береться за цю справу.

Фото: Устя Бойко


"Дай їм шанс отримати дах над головою. Європейський Львів потребує притулку для тварин. З 2012 року нас годують обіцянками побудувати притулок, маніпулюють законами, за які ніхто з них не береться.
Вийди відстояти права тварин та Стань голосом тварин ‼️", - написала львів'янка Устя Бойко.

Зазначимо, що це мирна акція, сюди може прийти кожен охочий та висловити свою думку. Також під стіни міської ради можна приносити плакати з відповідними гаслами.

Скріншот

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, російський "Аерофлот" в центрі міжнародного скандалу — десятки собак і кішок не відлетіли додому, власники в істериці, "ридала кілька годин".

Як повідомляв Знай.uа під Дніпром водний монстр трохи не пообідав переляканими городянами - лежав на порозі, висолопивши язика.

Знай.uа писав, кабани з медузами "віджали" море, таких гостей українці не чекали.