Внаслідок ворожого обстрілу 10 липня на Донбасі обірвалося життя молодого львівянина - офіцера Тараса Матвіїва із 24-ї механізованої бригади ЗСУ імені короля Данила. Про це стало відомо з повідомлення військового комісара Львівщини Олександра Тіщенка.

За його словами, активіст із Жидачівщини загинув від ворожої міни.

“Вчора під час обстрілу українських позицій російськими найманцями загинув захисник з Жидачівщини, молодший лейтенант Тарас Матвіїв. Молодий офіцер, в якого все життя мало бути попереду. Він захищав український народ від ворогів, щоб звуки вибухів і свист куль для нас не були знайомі. Але ворожа міна забрала його від нас. Війна триває і безжально забирає життя кращих синів України”, – зазначив Тіщенко, висловлюючи співчуття рідним та близьким загиблого військового.

Додамо, що Тарас Матвіїв був відомий на Львівщині як громадський активіст, волонтер, майданівець, учасник Революції Гідності у Києві.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

«Війна забирає найкращих! Вічна пам‘ять!», - пишуть у коментарях українці.

Нагадаємо, Путін готує удар по Україні з анексованого Криму - глава ВМС стривожив прогнозом

Як повідомляв Знай. ua, троє загинуло, інших поранено: бойовики накрили захисників Донбасу снайперським вогнем

Також Знай. ua писав, українські герої розбомбили російську базу та звільнили частину Донбасу – "Доставляли багато клопоту"