На Львівщині розшукують жінку, яка зникла безвісти ще 3 липня. Про це повідомили у спільноті «Варта 1» у соціальній мережі Facebook.

За інформацією, наданою небайдужими громадянами, що займаються розшуком зниклої, мешканка міста Дрогобич, 58-річна Модрицька Надія Андріївна вийшла зі свого помешкання ще 3 липня та досі не повернулася додому.

Прикмети зниклої – повновида, зеленоока, волосся трохи нижче плечей, фарбоване, світло-русяве.

Фото: "Варта 1"
Фото: "Варта 1"

Усіх, хто знає, де вона може перебувати, просять повідомляти за контактним номером телефону 0986692085 (Богдана), або ж на гарячі номери поліції.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

«Вона проживає на вулиці Тарнавського в місті Дрогобич разом із мамою. Я практично бачила її щодня. З нету дізналася, що вона пропала?! Бо, навіть, здається, що недавно її бачила», «Ми вчилися разом у школі і в музучилищі, вона небайдужа мені! Прошу повідомити, як відшукаєте», - зазначають у коментарях до повідомлення стурбовані містяни.

Нагадаємо, що у Києві в розшук оголосили 13-річного підлітка.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Львові пропала чорнява жінка з родимкою на обличчі.

Також,"Знай.uа" писав, що на Закарпатті горе-мати втратила доньку в лісі.