Гачилчина давно славиться своїми пам'ятками і різними місцями для відпочинку. Зараз як ніколи потрібно розвивати внутрішній туризм, до того ж Львівщина багата різними природними пам'ятками.

Трускавець

Місто у Львівській області / Фото: svitom.info


Трускавець розташований в 90 кілометрах від Львова і має загальну площу 7 квадратних кілометрів. Це ідеальне місце для оздоровчого відпочинку, адже тут безліч цілющих джерел та баз для відпочинку.

Тустань

Місто-фортеця – Тустань / Фото: wikipedia.org


Місто-фортеця – Тустань, розташований у Львівській області. Це місце славиться середньовічним наскального оборонним комплексом. Фортеця-град була зведена ще в IX – XVI століттях.

Турківський кар'єр

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Турківський кар'єр / Фото: mapio.net

Кам'яний кар'єр у місті Турка, його ще називають Блакитним озером. У самому місті Турка є старовинні церкви та будинки, на які можна подивитися.

Подорож до гори Камула

Гора Камула / Фото: galinfo.com.ua


Гора Камула має висоту 471 метр над рівнем моря. Це прекрасне місце для активного відпочинку. Камула – це найвища вершина Подільської височини і пам'ятник природи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зростання цін, курс долара і інше — що найбільше турбує українців, результати опитування

Як повідомляв портал "Знай.іа", українці залишаться без пенсій? У Мінсоцполітики попросили додаткові 15,2 млрд. грн. для виплат

Також Знай.іа" писав, скасовані рейси під час карантину — чи зможуть українці повернути свої гроші