На Львівщині 97 юнаків просять відтермінувати військову службу, через вступ до ВНЗ.

Про це повідомили у Львівському обласному військовому комісаріаті.

Так, стало відомо, що призовники, які планують вступити у вищий навчальний заклад після школи чи після професійно-технічного училища, технікуму, під час проведення весняної призивної кампанії на військову строкову службу можуть попросити її відтермінування.

Призов, скріншот: YouTube
Призов, скріншот: YouTube


Для цього потрібно лише з’явитися на засідання районної призовної комісії, написати заяву з відповідним проханням на ім’я голови районної РПК та надати необхідний пакет документів, який підтверджує намір абітурієнта на вступ у ВНЗ.

Наразі на Львівщині вже 97 юнаків звернулись з відповідними зверненнями до голів районних призовних комісій. Надалі їх заяви розглядатиме обласна районна комісія. Після вступу у вищий навчальний заклад юнак має надати до військового комісаріату довідку про те, що він проходить навчання у ВНЗ та отримати відстрочку на термін навчання.

Зазначимо, відстрочка надається тільки тим призовникам, які навчатимуться на денній (стаціонарній) формі навчання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, до ЗСУ відразу після школи - в Міноборони терміново звернулися до майбутніх призовників.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа зі школи на плац — хто з випускників може поповнити лави ЗСУ вже скоро.

Знай.uа писав, юних франківчан масово гребуть до армії, закінчив школу — взувай берци.