У Львові через нормалізацію епідеміологічної ситуації дозволили послабити карантин. Що і коли почнуть дозволяти львів'янам.

Про це повідомили у пресслужбі львівської міської ради.

Так, стало відомо, що на позачерговому засіданні міської комісії ТЕБ і НС, яке відбулося 7 липня, було прийняте рішення щодо послаблення карантинних заходів, у зв’язку із покращенням епідситуації у місті.

Таким чином у Львові поступово почнуть послаблювати різноманітні карантинні заходи.

вулиці Львова, скріншот із відео
вулиці Львова, скріншот із відео


«В першу чергу, це стосується відновлення роботи готелів, закладів громадського харчування, спортивних закладів та залів, фітнес-центрів. Раніше, якщо йшлося про заклади харчування, то у них могло перебувати до 10 осіб одночасно, або ж, якщо йшлось про спортивний зал чи фітнес-центр, то там також було обмеження у кількості людей, що могли там перебувати у приміщенні. Тепер ці обмеження зняті і ці заклади мають повне право функціонувати”, — зазначила заступниця міського голови, очільниця штабу з питань протидії коронавірусу Галина Слічна.

Також у Львові почнуть перевіряти дошкільні заклади на предмет готовності до роботи в умовах карантину. До 13 липня міська рада має отримати результати перевірки наскільки дошкільні навчальні заклади готові. Аналогічне доручення дане заступнику міського голови з питань розвитку здійснити перевірку готовності до роботи в умовах карантину кінотеатрів, театрів, а також культурних установ.

”До того ж, ми прийняли рішення про виділення 4,5 млн грн для закладів охорони здоров’я, закупівлю лікарських засобів, дезінфікуючих засобів, а також засобів індивідуального захисту”, — каже Галина Слічна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, МОЗ однією картинкою показав українцям "пляжні" правила на літо 2020.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, Шмигаль заборонив школярам улюблена літня розвага.

Також Знай. ua писав, що "Слуги народу" відкупляться за загибель медиків на роботі за 1.5 млн грн.