На Львівщині знайшли частково скелетоване тіло чоловіка.

Про це інформує «Винниківський Вісник».

Так, стало відомо, що у понеділок, 6 липня, на узліссі у Винниках поміж вулицями Богдана Хмельницького та Забава було виявлено тіло чоловіка. Зазначається, що тіло пролежало тут кілька днів, бо вже частково скелетувалося.

Фото: «Винниківський Вісник»


Правоохоронці спільно з рятувальниками 61- ДПРЧ, що дислокована у Винниках дістали чоловіка з рову. Наразі причину смерті мають встановити медики.

Фото: «Винниківський Вісник»


За попередньою інформацією правоохоронців знайдений чоловік - львів‘янин, 1973 року народження, який перебуває у розшуку, як безвісти зниклий. Наразі усі подробиці встановить слідство.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фото: «Винниківський Вісник»

Нагадаємо, Знай писав, що в Харкові чоловік 9 днів жив з двома трупами в квартирі.

Знай повідомляв, що на Житомирщині молодий чоловік вирішив застрелитися з-за дівчини.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині поліцейські вітащили молодого чоловіка з петлі.

Також повідомлялося, що на Тернопільщині молодий чоловік звів рахунки з життям. Його знайшли у власному будинку в зашморзі. На жаль, медики вже були безсилі.