На Львівщині сталися дикі НП, у результаті аварій розбилися двоє мотоциклістів.

Про це повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

Так, стало відомо, що 6 липня у селищі Підкамінь Бродівського району, по вулиці Незалежності, 1, 24-річний мешканець керуючи мотоциклом “Honda” (без номерних знаків), не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя та перевернувся. В результаті ДТП водій мотоцикла загинув на місці події.

Фото ілюстративне, з відкритих джерел


Цього дня у селі Грушів, Дрогобицького району також сталося ДТП. Відомо, що водій мотоцикла 37-річний місцевий мешканець зіткнувся з автомобілем “Газ-51”, який був припаркований на правому узбіччі дороги. В результаті ДТП водій мотоцикла від отриманих травм загинув на місці події.

Зазначається, що за цим фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини, відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі триває розслідування.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що у Києві поліція припаркувалася на власній розмітці для "любителів штрафів".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, в Мін'юсті придумали, як використовувати Лук'янівське СІЗО.

Також Знай.uа писав, що у Київському метро з'явився 4G.