На Львівщині у зв'язку зі стабілізацією епідеміологічної ситуації в регіоні дозволили послабити карантин.

Про це інформує сайт Міністерства охорони здоров’я.

Так, станом на 6 липня у Львівській та Чернівецькій областям дозволили послабити карантин. Але наразі Тернопільщина, Київ та ще 7 регіонів не готові до зняття обмежень.

карантин в Україні, фото: Уніан
карантин в Україні, фото: Уніан


Через невідповідність критеріям пом’якшення карантину Київ, а також Волинська, Донецька, Закарпатська, Івано-Франківська, Рівненська, Тернопільська, Харківська, Чернігівська області не можуть скасовувати обмеження.

Минулого тижня Львівщині і Буковині забороняли знімати протиепідемічні обмеження, водночас Тернопільщина за своїми показниками могла послаблювати карантин.

Варто зазначити, що станом на 6 липня у Львівській області кількість людей, у яких підтвердився діагноз коронавірус Covid-19, від початку пандемії – 6301 (+104 за попередню добу). Летальні випадки – 164 (+2). Вилікувалися – 965 (+75).

Усього в Україні за даними ЦГЗ: 49 043 (+543) людей захворіло, 1262 (+13) померло, 21 703 (+327) вилікувалися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Моз однією картинкою показав українцям "пляжні" правила на літо 2020.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, Шмигаль заборонив школярам улюблена літня розвага.

Також Знай. ua писав, що "Слуги народу" відкупляться за загибель медиків на роботі за 1.5 млн грн.