Ветеран АТО та натхненник проєкту “On3Wheels” піднялися на найвищу точку Львівщини гору Пікуй.

Про це інформують в управлінні туризму та курортів Львівської ОДА.

Так, стало відомо, що у суботу, 4 липня, відбулось сходження на найвищу вершину Львівщини — гору Пікуй двох львів'ян на інвалідних візках.

Фото Львівської ОДА



Відомо, що на гору Пікуй зійшли натхненник проєкту On3Wheels Іван Маслюк та ветеран АТО Олексій Скриба, їх супроводжували волонтери. Зазначимо, що це вперше в Україні відбулося тандем-сходження мандрівників на «джульєтках».


«Сьогодні сталася історична подія, адже вперше на горі було дві «джульєтки. До того ж одна з них виготовлена в Україні. Враження від походу неймовірні, погода теж не підвела. Від краєвидів, що нам відкрила найвища точка Львівщини, перехоплює подих. Щасливий день — це коли твій день робить щасливою іншу людину», — поділився враженнями Іван Маслюк.

Фото Львівської ОДА

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще


Нагадаємо, що у 2018 році управління туризму та курортів підтримало акцію ГО «On 3 wheels — Фонд здійснення мрій» задля збору коштів на нову «джульєтку». В результаті було зібрано 160 тис грн та виготовлено нову вдосконалену LaJoelette Made in Ukraine.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українські герої розбомбили російську базу та звільнили частину Донбасу – "Доставляли багато клопоту"

Як повідомляв Знай. ua, бойовики збили вертоліт СБУ та ЗСУ, річниця непоправної втрати України.

Також Знай. ua писав, що на Донбасі вороги з гранатометів і кулеметів атакували українських героїв.