На Львівщині суд оштрафував мешканця Золочева за мастурбацію в автомобілі.

Про це повідомляє інформаційний портал ZAXID.NET.

Так, стало відомо, що золочівський районний суд оштрафував на 8500 грн місцевого мешканця, який вдовольняв свої сексуальні потреби в автомобілі у центрі. Зазначається, що чоловіка зняли на відео, і поліція кваліфікувала його дії як хуліганство.

У матеріалах справи вказано, що інцидент трапився 11 березня цього року на вулиці Пушкіна в Золочеві. Віктор Д. припаркував свій автомобіль ВАЗ-2108 біля магазину «Все від 1 гривні» та сидячи на передньому сидінні почав вдовольняти свої сексуальні потреби. Все це помітили працівники магазину та зняли на відео.

суддівський молоток, скріншот
суддівський молоток, скріншот


Після того, як чоловік побачив, що його дії були помічені то одразу ж поїхав з місця події. Але, одна з жінок, що стали свідками дій чоловіка, написала заяву у поліцію. Правоохоронці кваліфікували це як хуліганство і відкрили щодо нього кримінальне провадження.

У суді, який відбувся 26 червня, чоловік повністю визнав свою провину. Суддя Золочівського райсуду Олександр Кіпчарський призначив чоловікові 8500 грн штрафу – це мінімальне покарання за статтею про хуліганство.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українські воїни покарали загарбників Путіна на Донбасі.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, бойовики збили вертоліт СБУ та ЗСУ, річниця непоправної втрати України.

Також Знай. ua писав, що на Донбасі вороги з гранатометів і кулеметів атакували українських героїв.