У Львівській області дівчина благає усіх небайдужих допомогти у розшуках її батька Куня Ярослава Івановича. Про це вона написала у спільноті «Варта 1» у соціальній мережі Facebook.

За її словами, чоловік 1956 року народження ще 17 червня поїхав до товариша у селище Литовеж в Іваничівському районі Волинської області, однак зв'язок із ним обірвався. У селі, куди він прямував, про нього не чули.

Чи повернувся чоловік назад, до Львова, його родичі досі не знають, однак припускають таку можливість.

Дівчина також опублікувала прикмети зниклого батька – виглядає на свій вік, шатен, приблизно 1,75 сантиметрів зросту, з вусами.

Фото: "Варта 1"
Фото: "Варта 1"

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

На момент зникнення був одягнений у голубу сорочку та брюки чорного кольору.

Усіх, хто володіє інформацією щодо місця перебування чоловіка чи міг його бачити, просять повідомити «на вайбер або телефонувати на номер 0991364772».

Додамо, раніше на Франківщині попрощалися з жінкою, що знаходилася в автомобілі, який впав у річку Білий Черемош під час повені.

Нагадаємо, що на Франківщині машину поглинула бурхлива річка

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" повінь на Прикарпатті змиває села і мости.

Також, "Знай.uа" писав, що в ДСНС розповіли про збитки від повені на Прикарпатті.