Львівщину знову накрила негода, сильні дощі та град.Через це в регіоні впало велика кількість дерев.

Про це повідомляє ТСН.

Так, стало відомо, що на Львівщині знову розгулялася негода, ураган повалив велике дерево і воно впало на міжнародну трасу Київ-Чоп. Через це траса виявилася заблокована.

Скріншот


Від сильного вітру дерево впало, а його гілки розкидало по всій проїжджій частині. Це дуже жвава траса, тому дивом ніхто не постраждав. Але, через цю НП на трасі утворився затор.

Скріншоти


Також у соціальних мережах пишуть, що область накрили сильні дощі з величезним градом. Так, у фейсбук Ірина Телька розповіла, що в Миколаєві Львівської області випав град значних розмірів. У соцмережах повідомляють також про повінь в Миколаєві та Миколаївському районі, зокрема в Розвадове і біля Стрия.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У Миколаєві випав град. Фото Ірина Телька


Синоптики попереджають про сильні зливи, поривчастий вітер та град у всій області й сьогодні, 3 липня. Людей просять бути обережними і, по можливості, не зупиняти авто під деревами.

Скріншоти

Нагадаємо, Ось писав, що на Західній Україні зафіксовані землетруси.

Знай повідомляв, що воду в криницях і криницах визнали непридатною для пиття через підтоплень.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині смерч пронісся по жвавій трасі.