На Львівщині трагічно загинув гірник шахти «Межирічанська».

Про це повідомляє повідомляє Нео Радіо.

Так, стало відомо, що у понеділок, 29 червня близько 15 години 42-річний Віталій Цишенко вирішив скупатися, після чого зайшов у воду один. Чоловік тривалий час не повертався тому друзі пішли його шукати.

Віталій Цишенко


«З понеділка шукаємо. Залучили рятувальну службу на воді, будемо шукати поки не знайдемо. Сподіваємось, що рибалки, які сидять вздовж берега, відпочивальники, можуть побачити тіло і повідомлять нас. Ми розуміємо, що стався трагічний випадок…», – каже його брат Сергій, який разом із рятувальниками прочісував узбережжя Бугу.

Тіло чоловіка вдалося найти лише надвечір 1 липня. Рятувальники виявили його у воді, по другу сторону від залізничного мосту, неподалік від місця, де купався чоловік. Відомо, що у чоловіка залишилась дружина та двоє дітей.

Нагадаємо, Знай писав, що на Тернопільщині шукають чоловіка, який впав з човна в Дністер.

Знай повідомляв, що під Одесою чоловік провалився у вигрібну яму.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Запорізькій області чоловік потонув після стрибка у воду зі скелі.