Нардеп із Львівщини Орест Саламаха заснув просто на засіданні Верховної Ради.

Про це повідомляє інформаційний портал zaxid.net.

Так, стало відомо, що народний депутат зі Львівщини Орест Саламаха заснув під час засідання Верховної Ради. Ця пригода сталася у четвер, 2 липня.

Зазначається що народний обранець проспав понад годину, коли у Верховній Раді народні депутати розглядали у другому читанні проєкт закону №2285-д «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор», який стосується діяльності гральних закладів у спальних районах та розташування їх біля шкіл.

Фото: zaxid.net


Під час обговорення цього питання орієнтовно о 10:00 депутат від «Слуги народу» Орест Саламаха покинув своє місце і пересів у крісло за колонами в сесійній залі. Там народний депутат заснув і проспав не менш як годину. Після того, як депутат відпочив він повернувся назад на своє місце.

Зазначимо, що 29-річний Орест Саламаха пройшов до Верховної ради від «Слуги народу» на мажоритарному окрузі №121 (Борислав, Дрогобич, Трускавець і Дрогобицький район).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, колега Зеленського необережно пожартував над Тимошенко прямо в Раді.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, голодні українці побачили зарплати Разумкова, Стефанчука та Кондратюк.

Також Знай. ua писав, що депутат Стефанчук заснув у Раді.