У Львові нахабний шахрай представившись працівником правоохоронних органів виманив у пенсіонера велику суму грошей.

Про це у спільноті Варта-1 у соціальній мережі фейсбук написав онук постраждалого Anatoliy Ignatovych.

Так, стало відомо, що у четвер, 2 липня близько 17:00 невідомий потрапив у квартиру пенсіонера, яка розташована за адресою вулиця Генерала Чупринки. Щоб безперешкодно потрапити до оселі пенсіонера зловмисник представився представником правоохоронних органів.

Фото: Anatoliy Ignatovych


Зайшовши до квартири він почав заявляти, що у його онука великі проблеми через ДТП, при цьому вимагаючи значну суму коштів.

Фото: Anatoliy Ignatovych


"Дідусь, який є лікарем на пенсії, передав невідомому усі свої заощадження. Регулярно нагадуйте своїм рідним, дідусям і бабусям про схеми шахраїв! В минулому, неодноразово розповідав дідові, просив бути обережним, але психологія людини у стресовій ситуації та вік грають на руку злочинцям!", - зазначив львів'янин.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Дніпрі судять вчителя-нелюда, який збезчестив юну ученицю - у в'язниці вже зачекалися.

Як повідомляв Знай.uа на Прикарпатті спіймали небезпечного шахрая в погонах — прикидався поліцейським і виманював гроші.

Знай.uа писав, під Одесою схопили чотирьох збоченців з Запоріжжя - полювали на дітей.