У поліції Львову прокоментували ситуацію з дитячою бійкою, що сталася на Сихові.

Про це повідомляє інформаційний портал Варта-1.

Так, у вівторок, 29 червня у соціальних мережах з’явилося відео, на якому в Сихівському районі компанія підлітків побила хлопчика. Відповідне відео поширила Тетяна Кузневич, яка проходила поруч, прогулюючись із немовлям.

Скріншот


На цей інцидент відреагували у поліції Львівщини, вони зазнчили, що наразі встановлені особи всіх дітей.


“Це були діти, віком від 10 до 12 років. Дітей було опитано у присутності батьків. У ході даного пояснення було встановлено, що діти грали у гру, а саме “козаки-розбійники”, а саме це підтвердив і 11-річний хлопчик, якого начебто побили на відео. З батьками було проведено профілактичну роботу, їх було попереджено про відповідальність. Мати хлопчика підтвердила це”, — розповіла у коментарі Ольга Кобрин, співробітник ювенальної превенції Сихівського відділу поліції.

Це підтверджує і матір хлопчика на відео, яка говорить про те, що це були його друзі й вони так бавились. Жодного факту побиття не було.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Нагадаємо, раніше У Києві банда аферистів оббирала довірливих українців одним телефонним дзвінком - "Алло, банк на дроті"

Як повідомляє портал «Знай.uа В Дніпрі накрили мережу студій фільмів для дорослих - заробляли шалені гроші під носом у Філатова

«Знай.uа писав, що В Дніпрі накрили банду "чорних ріелторів" - квартиру на продаж, господаря - в "рабство"