На Львівщині медикам мобільних бригад не платитимуть надбавки за тестування жителів районів.

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук написав голова Самбірської районної ради Віталій Кімак.

Так, стало відом, що медики сільських, міських мобільних бригад, які від квітня здійснювали тестування жителів районів не отримають 300 відсотків окладів. Раніше медикам пообіцяли 300% окладів, а тепер заявили, що за експрес тести – не заплатять. Хоча при цьому медпрацівники і водії наражали своє життя і здоров'я 3 місяці виконуючи доручення державних адміністрацій.

медики, скріншот з відео
медики, скріншот з відео


“Черговий COVID-маразм “згори”. Стосується медиків сільських, міських мобільних бригад, які від квітня здійснювали тестування жителів районів. Тих, що поверталися з-за кордону і там, де виникали “вогнища”.

Заплатять тільки за ПЛР тести, яких практично не можливо було реалізувати. Більше того, лунає “дружня порада” не платити за всі ПЛР тести, тільки за ті, де вони були позитивні!? Бо потім прийде інспекція і порушить справу“,- зазначається у дописі голови райради.

⁉️🆘 Черговий COVID-маразм "згори". Стосується медиків сільських, міських мобільних бригад, які від квітня здійснювали...

Geplaatst door Vitaliy Kimak op Donderdag 2 juli 2020

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Моз однією картинкою показав українцям "пляжні" правила на літо 2020.

Як повідомляв Знай. ua, у Черкасах від covіd-19 помер хірург — життя його брата коронавірус забрав у Львові.

Також Знай. ua писав, що "Слуги народу" відкупляться за загибель медиків на роботі за 1.5 млн грн.