Кожен з нас мріє про матеріальний достаток, але не завжди наші мрії можуть стати реальністю. Але, щоб посприяти цьому, можна звернутися в молитві до святих.

Просити про блага не грішно, люди постійно звертаються з подібними проханнями до святих, зокрема до святого Спиридона. Його просять допомогти зі справами на роботі, з грошима, в досягненні стабільності і матеріального благополуччя.

церква, скріншот з відео
церква, скріншот з відео


Молитва святому Спиридону о материальной помощи

«О преблаженне святителю Спиридоне! Умоли благосердие Человеколюбца Бога, да не осудит нас по беззаконием нашим, но да сотворит с нами по милости Своей. Испроси нам, рабам Божиим (имена), у Христа и Бога нашего мирное и безмятежное житие, здравие душевное и телесное. Избави нас от всяких бед душевных и телесных, от всех томлений и диавольских наветов.

Поминай нас у престола Вседержителя и умоли Господа, да подаст многих наших грехов прощение, безбедное и мирное житие, да дарует нам, кончины же живота непостыдныя и мирныя и блаженства вечнаго в будущем веце сподобит нас, да непрестанно возсылаем славу и благодарение Отцу и Сыну и Святому Духу, ныне и присно и во веки веков. Аминь».

Нагадаємо, Знай писав, що на Тернопільщині пасічник влаштував церква-вулик, в який приходять навіть батюшки.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Також Знай повідомляв, що на Тернопільщині сильні дощі змили джерело, яке вважається цілющим.

Нещодавно Знай передавав, що на Франківщині виникла веселка над монастирем.