На Львівщині чоловік у ході сварки побив свою дружину до смерті.

Про це повідомила поліція Львівської області.

Так, стало відомо, що у Дрогобичі поліційні затримали зловмисника, причетного до жорстокого побиття своєї дружини, що спричинило її смерть. Відомо, що у відділ поліції 30 червня надійшло повідомлення від медиків про те, що в одну з місцевих лікарень було доставлено пацієнтку – 46-річну жительку райцентру.

патрульна поліція, скріншот з відео
патрульна поліція, скріншот з відео


У жінки лікарі діагностували важку поєднану травму, внутрішню кровотечу, забій головного мозку, переломи ребер» та інші тілесні ушкодження. Попри зусилля медиків, пацієнтка померла у реанімації.

Згодом з'ясувалося, що важкі тілесні ушкодження потерпілій заподіяв її чоловік – також житель Дрогобича віком 50 років. Під час побутового конфлікту, що стався ввечері 29 червня, він жорстоко побив дружину.

Наразі слідчі повідомили чоловіку про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Зловмисника затримали. Наразі триває досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що в Запоріжжя полум'я знищило відому фабрику взуття.

Як повідомляв портал Знай.uа, невідомий у масці напав вночі на жінку.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги
Показати ще

Також Знай.uа писав, що в Мелітополі неадекватний сусід влаштував справжній комунальний пекло мешканцям під'їзду.