У Львові поки що не відкриють дитячі садки через епідеміологічну ситуацію в регіоні.

Про це повідомляє інформаційний портал “Варта1”.

Так, у вівторок, 30 червня, під стінами Львівської облдержадміністрації пікетували батьки та вихователі з вимогою відкрити дитячі садочки. Зазначимо, що на Львівщині продовжили карантин до 7 липня без жодних додаткових послаблень, тому дитячі садочки поки що не відкриватимуть.

Дитячий садок, скріншот: YouTube
Дитячий садок, скріншот: YouTube


Як розповів, директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Орест Чемерис, завантаженість ліжок у медичних закладах, визначених для пацієнтів з підтвердженим випадком COVID-19, складає 44,4 % від загальної кількості (при нормі менше ніж 50 %). Середня кількість тестувань методом ПЛР та ІФА протягом останніх семи днів складає 87,2 на 100 тисяч населення (при нормі більш ніж 24).

Саме тому через епідеміологічну ситуацію на Львівщині дитячі садочки в місті та області поки що відкривати не будуть.

“Коефіцієнт виявлення випадків інфікування коронавірусом становить 19,0 % при нормі менш як 11%. Показник динаміки зростання випадків інфікування COVID-19 становить 24,9 % при нормі менш як 11 %”, – додав він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українцям збільшать податки на автомобілі, кому доведеться викласти чималу суму.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, киянам заморочат голову в транспорті, чого очікувати з 1 липня.

Також Знай. ua писав, що в Україні різко злетять ціни на продукти, що подорожчає найбільше.