Уже незабаром в Україні зростуть тарифи за постачання газу для населення.

Про це повідомляє ГазПравда.

Так, стало відомо, що з 1 липня відбудеться друга фаза підвищення тарифів за розподіл газу. Вартість доставки палива в платіжках в середньому зросте на 9,4%.

Раніше тарифи з липня планували збільшити одразу на 20%. Однак 24 червня Національна комісія, що проводить державне регулювання у галузях енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), внесла зміни до свого торішнього рішення, яким встановлювала нові тарифи на розподіл газу.

Фото ГазПравда

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Зазначимо, що узагалі не зміниться тариф для Київгазу, Донецькоблгазу, Коростишівгазу, Кременчукгазу, Тернопільміськгазу та Харківміськгазу. Натомість істотно подорожчає доставка газу для клієнтів Мелітопольгазу (до 1,31 грн), Одесагазу (79 коп), Уманьгазу (1 грн), Гадячгазу (1,06 грн) та Запоріжгазу (64 коп за кубометр без ПДВ).

Варто зазначити, що згідно з цими даними у Львівгаз вартість доставки зросте на 10% і становитиме 990 за 1000 м.куб газу на місяць.

Нагадаємо, що українцям хочуть списати борги за комуналку - хто не буде платити за газ, воду і електроенергію

Також Знай.uа писав, що Потужні зливи затопили Україну - вулиці перетворилися на річки селі, людей евакуюють.

Крім того, портал Знай.uа повідомляв, що Водний апокаліпсис на Прикарпатті стер Буковель з лиця Землі.